Mijn bezoek aan de Caribbean

Marjolijn Vlaar

Mijn bezoek aan de Caribbean

Zoals velen van jullie weten ben ik van 12 december tot 16 januari op de Caribbean geweest. Er is al een en ander gedeeld op Facebook en Instagram, maar ik vind het leuk om jullie zelf een update te geven over hoe het allemaal gegaan is. Ik ben een klein jaar niet op de Caribbean geweest in verband met mijn zwangerschap en de geboorte van Jasmijn dus het was fijn om er weer te zijn. Voelde echt als thuiskomen! Ik was er natuurlijk niet alleen om van het weer te genieten en oud en nieuw en kerst te vieren, ik heb ook veel tijd besteed aan het bezoeken van al onze klanten, werknemers en het tot stand brengen van nieuwe samenwerkingen.

Ik moet zeggen dat het best gek was om kerst en oud en nieuw te vieren in 30 graden. Dat zijn we hier in Nederland helemaal niet gewend, maar dat maakte het wel extra bijzonder. Op de caribbean is het al vroeg donker en er hangen overal lampjes. Zo heb je nog de hele avond om gezellig met kaarslicht te dineren. Wat ik niet had verwacht, was dat er enorm veel vuurwerk afgestoken werd. Ik dacht dat het in Nederland veel en heftig kon zijn, maar niets is minder waar. Het is echt een spectaculair gezicht met al het vuurwerk boven de zee!

Wat mij goed deed om te zien; iedereen, zowel klanten als medewerkers, hebben echt hun best gedaan om bij alle uitjes aanwezig te zijn. Dan merk ik goed dat het persoonlijke, iets wat we bij Healthz heel belangrijk vinden, het verschil maakt. Wij zien natuurlijk iedereen op kantoor in Amsterdam, zijn nauw betrokken bij de bemiddeling en voorbereidingen, dus dan is het extra leuk om de kandidaten persoonlijk, tijdens het avontuur wat zij met ons zijn aangegaan, op te kunnen zoeken. Het was gaaf om mee te maken dat iedereen ontzettend genoten heeft van alle uitjes!

Dit was de eerste keer dat ik met Richard en Jasmijn zo’n lange reis heb gemaakt. Dat Richard mee was maakte het ook wel wat makkelijker. Ik kon gewoon al mijn afspraken doen en iedereen mijn onverdeelde aandacht geven, terwijl Jasmijn heerlijk in haar luier en rompertje onder een parasol op het strand lag. Zelfs tijdens de vlucht is ze hartstikke lief geweest. Ze past gelukkig nog in het wiegje van de KLM, dus dat scheelt een hoop!

Ik heb in ieder geval heel erg genoten van mijn tijd op alle eilanden en nu is het tijd voor Ellen om een aantal weken door te brengen op de Caribbean. Ellen is gisteren in het vliegtuig gestapt en ook zij zal met zo veel mogelijk klanten en medewerkers op Aruba, Bonaire en Curacao, kennis gaan maken. Op Bonaire is zij natuurlijk kind aan huis, dus dat zal ook voor haar als thuiskomen voelen!

Als ik mijn reis in twee woorden moet omschrijven; zeer geslaagd! Dank jullie wel allemaal voor jullie enthousiasme. Ik heb er enorm van genoten jullie allemaal weer gesproken te hebben en last but not least; veel plezier met Ellen! Ook zij heeft een aantal leuke uitjes georganiseerd!