Even voorstellen… Esther de Gier!

Esther de Gier

Even voorstellen… Esther de Gier!

Mijn naam is Esther de Gier en ik werk als HR- en administratie manager bij Healthz op kantoor. Ik ben geboren in Purmerend, maar heb op diverse plekken in Nederland gewoond zoals Zoetermeer, Arnhem, Lelystad, Den Haag en Hoorn. Brabant blijft mijn voorkeur houden. De gezelligheid die ik ken van daar heb ik op geen andere plek in Nederland gevonden. Momenteel woon ik daarom ook in Tilburg.
Ik heb verschillende hobby’s zoals lezen, reizen (favoriete plekken op de wereld zijn Mexico en Sicilië!) en gezelligheid met familie en vrienden. Zij zijn erg belangrijk voor me.

Wat is jouw achtergrond?

Na de basisschool ben ik Havo gaan doen, maar door het moederschap heb ik nooit verder gestudeerd. Als jonge moeder heb ik een tijdje als centralist bij een taxibedrijf gewerkt en daarna bij de Amsterdam Arena. Ik regelde daar de crew catering tijdens grote evenementen zoals het EK voetbal of een optreden van Michael Jackson en uiteindelijk rolde ik een leidinggevende functie op die afdeling. Ik vond het altijd leuk werk omdat het zo afwisselend was en je niet van 9 tot 5 werkte.

Hoe kwam je in de zorg terecht?

Tijdens mijn verschillende banen hield ik altijd van plannen, wat ervoor zorgde dat ik uiteindelijk in de zorg terechtkwam als Coördinator bij Flexbureau IJsselmeerziekenhuizen. Ik vond dit geweldig en heb dit met heel veel plezier gedaan, maar na 8 jaar tijd werd het dan toch weer tijd voor een nieuwe uitdaging! Hier kwam ik in aanraking met detacheringsbureaus en heb hierdoor 14 jaar geleden de overstap gemaakt naar de detacheer wereld.

Hoe ben je bij Healthz terecht gekomen?

Marjolijn en ik hebben vroeger altijd heel fijn samengewerkt en hebben altijd contact gehouden waardoor Marjolijn mij op gegeven moment heeft gevraagd om voor Healthz te komen werken. Dat vond ik natuurlijk super! Een werkweek bij Healthz bestaat voor mij uit veel uiteenlopende werkzaamheden. Voor het grootste deel houdt ik me bezig met alle administratieve klussen die bij een bedrijf komen kijken. Daarnaast werk ik niet standaard van 9 tot 5. Soms ben ik ook afhankelijk van de tijdsverschillen met de Antillen.

Was de keuze om voor Healthz te werken snel gemaakt?

Jazeker! Ik hoefde hier niet lang over na te denken. De lijnen zijn erg kort en persoonlijk contact staat voorop. Een voorbeeld: Ik heb al veel van de Healthz medewerkers aan de telefoon gehad en ik mail dagelijks met ze, maar heb ze bijvoorbeeld nog nooit gezien. Toch heb ik het idee dat ik ze persoonlijk goed ken. En dat vind ik zo mooi van dit werk! Deze manier van werken spreekt mij dan ook heel erg aan.

Wat maakt het werken voor Healthz zo leuk voor jou?

Wat mijn werk bij Healthz zo leuk maakt, is dat ik geen 40 uur per week alleen maar bezig ben met 1 specifieke taak, maar met zoveel aspecten bezig ben van HR en administratie. Dit maakt het dat werk op kantoor voor mij heel afwisselend blijft. Hetgeen waar ik nou juist zo voor ben gemaakt!

 

Wil jij meer weten over werken via Healthz in Nederland of op de Caribbean?
Stuur een mail naar info@healthz.eu of bekijk onze vacatures.