De hotspots op Aruba

Hotspots op Aruba

De hotspots op Aruba

Als je een tijdje op een van de prachtige eilanden in de Caribbean gaat wonen en werken wil je natuurlijk ook kunnen genieten van alles wat dit eiland je te bieden heeft op de momenten dat je vrij bent. Om het je een beetje makkelijk te maken hebben we 5 hotspots op Aruba voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat wanneer het tijd is om weer naar Nederland te gaan, je de bijzonderste plekken om te zien en eten in ieder geval gehad hebt!

1: Renaissance Private Island
Waarschijnlijk heb je deze plek al wel eens voorbij zien komen, maar het is dan ook niet voor niets dat deze bovenaan op ons lijstje staat! Altijd al een keer omringd willen zijn door flamingo’s die ook nog uit je hand eten? Dan is dit strand voor jou the place to be! Bij het Renaissance Hotel neem je de boot die circa 10 minuten later op dit stukje paradijs aankomt. Geniet hier van een heerlijke cocktail op het witte zandstrand, terwijl je omringd bent door een knalblauwe zee!

2: Eten bij Barefoot; elegant dining in flip flops!
De naam geeft het al een beetje weg, maar dit is heerlijk dineren op je blote voeten of op slippers. Dit in 2010 geopende restaurant loopt als een trein, maar dat is ook niet gek. Tafels midden op het strand en palmbomen vol met lampjes. Kortom, heerlijke eten onder de sterren op Aruba.

3: Zonsondergang bij de California Lighthouse
De weg naar dit bijzondere plekje is prachtig en loopt volledig langs het water tot je aankomt bij de duiden. Je rijdt letterlijk naar het einde van het eiland en kijkt volledig uit op zee. Bij de vuurtoren ligt La Trattoria El Faro Blanco: een restaurant met een adembenemend uitzicht. Hier kan je lekker een drankje en wat eten bestellen terwijl je de zon in de eindeloze zee ziet zakken.

4: Restaurant Zeerovers
Als je van verse vis houdt, kan jij hier je hart ophalen. Nergens op het eiland eet je versere vis dan hier. Het is idyllisch gelegen aan een pier op het water dus terwijl het briesje door je haren waait kun je genieten van al het lekkers dat er uit de zee komt. Het wordt gerund door een Arubaanse familie dus lokaler eten en drinken dan dit wordt het niet!

5: Boottocht met Pelican Adventures
Het helderblauwe water rondom Aruba leent zich natuurlijk ook uitstekend om een stukje te gaan varen. Zo zijn wij met het Healthz team op Aruba een superbijzondere sunset trip gaan doen. De kleuren van de lucht en de manier waarop de zon de zee in lijkt te zakken is echt fenomenaal. Wat ons betreft een echte aanrader dus!

Natuurlijk zijn er naast onze top 5 hotspots op Aruba nog eindeloos meer dingen te doen. Snorkelen, feestjes, wandelen, duiken en noem maar op! Wil je alvast een kleine impressie van het eiland? Bekijk dan het filmpje hieronder.

 

Ben jij na het lezen van deze blog enthousiast geworden over het werken op Aruba? Wij zijn altijd op zoek naar ervaren zorgprofessionals voor waarnemingen op dit fantastische eiland. Check onze vacatures of stuur een mailtje naar info@euheal-djagblema.savviihq.com.