Strand Bonaire
Healthz.eu sunset

Routing bemiddeling Caribbean

Nadat je je bij Healthz hebt aangemeld nemen wij contact met je op. We zullen je vragen om je CV en motivatie naar ons toe te sturen. Daarna maken we op zeer korte termijn een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor.

 

Kennismakingsgesprek

Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles over het werken en wonen op de Caribbean. Dit is namelijk per eiland verschillend. Het fijne van zo’n gesprek is dat je al je vragen direct aan ons kunt stellen. Vanaf dit moment zullen we je intensief gaan begeleiden van begin tot eind.

 

Skype gesprek

Na onze kennismaking zullen wij contact opnemen met een van onze contactpersonen op het betreffende eiland. Wanneer er interesse is in jouw inzet, volgt er een kennismakingsgesprek met de manager van de afdeling en manager van afdeling P&O. Dit gesprek zal online plaatsvinden via Skype.

 

Belangrijke zaken regelen

Wanneer jullie samen tot een positieve conclusie zijn gekomen zullen er een aantal belangrijke zaken geregeld moeten worden. Denk aan het aanvragen van een visum en werkvergunning. Healthz zal je ook tijdens dit proces begeleiden. Ook zorgen wij ervoor dat overige zaken worden geregeld zoals transfer vanaf de Airport en dat je in contact komt met je collega’s.

 

Goed om te weten: er is altijd een emigratiecoach van Healthz aanwezig op het eiland. Daarnaast zullen wij een aantal keren per jaar bij je op bezoek komen.  

Lange of korte periode werken
Je kunt voor verschillende periodes op de eilanden werken. Echter heeft een langere periode onze voorkeur. Er zijn doorlopend vacatures in diverse specialismen voor de langere duur.

Maar er zijn met regelmaat ook vacatures voor korte waarnemingen vanaf 1, 2 of 3 maanden. Hier wordt wisselend de volledige huisvesting, autohuur en ticket vergoeding gerealiseerd.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je treedt altijd in dienst van het ziekenhuis of de instelling. Dit is een richtlijn betreft de arbeidsvoorwaarden. Dit verschilt per eiland en kan per contract afwijken.

 

Let op: Dit zijn voorbeelden van de vergoedingen. Je vindt de specifieke voorwaarden voor een deel bij de betreffende vacature. 

  • Salaris conform CAO betreffende eiland;
  • Vergoeding retour vliegticket;
  • Huisvesting kan 1e tot 4e maand vergoed worden (afhankelijk van welk eiland);
  • Autohuur afhankelijk van welk eiland/ ziekenhuis en de periode van de waarneming;
  • Vergoeding verhuiskosten afhankelijk van de periode van de waarneming;
Ziekenhuis Aruba