Uitzendbureau zorg

 

0-uren contract bij Healthz NL

Soms wil je graag werken, maar dan wel op de momenten dat het jou uitkomt. Bijvoorbeeld naast je huidige baan of wanneer er overcapaciteit op de afdeling heerst. Of misschien wil je niet iedere keer op dezelfde afdeling of locatie werken? In beide gevallen is het werken van Flexibele diensten via Healthz voor jou ideaal!

 

Waarom op flexibele basis werken?

Wanneer je bij ons ingeschreven staat, kun jij zelf bepalen hoe vaak je wil werken en beschikbaar bent. Van te voren hoor je wanneer en waar wij diensten open hebben staan en jij bepaalt zelf hoeveel werk je aanneemt.

 

Detachering bij Healthz NL

Wij hebben ook mogelijkheden om te werken op detachering basis. Wij bieden arbeidsvoorwaarden boven verwachting. Meld je aan voor meer informatie.

Dutch Windmill and orange red Tulips
Koe

Hoe werkt het?

 

O-uren:

Je wordt alleen ingedeeld als er behoefte is aan extra inzet. De diensten ontvang je via onze Healthz app, deze kun je downloaden in de Apple store en bij Google Play. Reken maar dat je komst wordt gewaardeerd! Healthz heeft losse diensten bij privé klinieken en ziekenhuizen in het hele land.

 

Detachering:

Je komt bij Healthz NL in dienst en wij zoeken een passende opdracht voor jou.

Profiel

 

    • Je hebt de benodigde diploma’s.
    • Je kunt zelfstandig werken, flexibele instelling en beschikt over een teamgeest
    • Je hebt ruime recente werk ervaring.
    • Je bent BIG geregistreerd ,wanneer dit wordt vereist.

Werken voor een uitzendbureau in de zorg

Tijdens je opleiding tot verpleegkundige word je in de basis heel breed opgeleid. Dat betekent dat je alle basiskennis hebt die een verpleegkundige nodig heeft om zijn werk goed te kunnen uitvoeren. Pas als je daadwerkelijk aan de slag gaat als verpleegkundige kom je erachter welke aspecten je juist heel leuk vindt en welke juist niet. Werken in de zorg in Nederland is erg breed en divers waardoor het logisch is dat je niet alles leuk vindt.

 

Flexibel inzetbaar met detachering in de zorg

Er zijn meestal wel voldoende vacatures in de zorg te vinden. Toch kan werken in de zorg in Nederland ook prima via detachering. Bij Healthz krijg je een nul uren contract waarbij je kan werken op de momenten dat dit het beste voor jou uitkomt. Je kunt er dus bijvoorbeeld voor kiezen om te werken met flexibele diensten naast je huidige baan.

Door het werken in flexibele diensten werk je op verschillende afdelingen en locaties. Zo kan het zijn dat je de ene week de hele week op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis werkt, terwijl je de week erna een huisarts uithelpt. Door de diversiteit aan opdrachten doe je een hoop verschillend zorgwerk in Nederland. Doordat je zo veel diverse dingen te doen krijgt, kun je er wellicht achter komen welke afdelingen of locaties jij leuk vindt. Via het zorguitzendbureau krijg je de mogelijkheid om van een hele hoop verschillende zorgwerkzaamheden iets te leren.

 

Zelf je uren bepalen met een zorg uitzendbureau

Het voordeel van de detachering zorg bij Healthz is dat je je eigen uren heel goed zelf kunt bepalen. Aangezien je niet vast zit aan een minimum aantal uren dat je moet werken kun je per week zelf kijken hoeveel uren je het beste uitkomen.

Healthz werkt bijvoorbeeld met een handige app waarin je je jouw beschikbare uren makkelijk kunt doorgeven. De diensten die nodig zijn ontvang je ook via de app. Detachering van jouw zorgwerk betekent dat je in dienst bent van Healthz. Vervolgens zorgt Healthz ervoor dat je gekoppeld wordt aan opdrachten die passen bij jouw wensen en het aantal uren. Zo kan je dus zowel terecht komen bij privéklinieken als in grote ziekenhuizen.

 

Een goed beeld krijgen van zorgwerk in Nederland

Werken met flexibele diensten is op veel gebieden een groot voordeel. Voor ziekenhuizen en klinieken is het handig dat ze gebruik kunnen maken van flexibele krachten op momenten dat het nodig is. De hoeveelheid patiënten kan namelijk dusdanig variëren per dag of week waardoor er niet altijd even veel mensen nodig zijn. Door het inhuren van een flexibele kracht heb je altijd een extra paar handig beschikbaar op het moment dat dit nodig is. Door je aan te melden bij ons zorg uitzendbureau kun je dus veel ziekenhuizen of klinieken uit de brand helpen op drukke momenten. Jouw komst zal dus zeker gewaardeerd worden!

uitzendbureau zorg