Werken op Bonaire

Is het jouw droom om te werken op een eiland waar het grootste deel van het jaar de zon schijnt? Heb jij als zorgprofessional altijd al eens een nieuwe uitdaging in het buitenland willen aan gaan? Dan is dit je kans! Healthz kan jou helpen aan een prachtige baan op het eiland Bonaire. Lijkt het jou wat om te gaan werken op Bonaire? Lees dan snel verder!

 

Werken Bonaire

Bonaire is een prachtig eiland gelegen in het Caribisch gebied. Het is een Nederlandse gemeente en de hoofdstad is Kralendijk. Als je aankomt op Flamingo airport kijk je uit op een prachtige oceaan en een geweldig eiland in de vorm van een boemerang. In 2019 woonden er ongeveer 20 duizend mensen op het eiland. Dit maakt dat het populair is onder de toeristen die graag de rust opzoeken. Curaçao heeft bijvoorbeeld ongeveer 160 duizend inwoners. Doordat Bonaire een stuk minder inwoners heeft, zijn er ook een stuk minder verpleegkundigen. Ze kunnen jou dus goed gebruiken! Samen met Sint Eustatius vormt Bonaire het Caribische deel van Nederland. Naast dat het een prachtig eiland is, wordt er ook aan natuurlijke zoutwinning gedaan. Alle zee rondom Bonaire en klein Bonaire is een beschermd natuurgebied, dus werken op Bonaire is zeker geen straf!

werken op bonaire
vacatures bonaire

Vacature Bonaire zorg

Wanneer je in Bonaire gaat werken in de zorg, dan kom je terecht in een team van het Fundashon Mariadal ziekenhuis. Het is een algemeen ziekenhuis met veel verschillende disciplines. Het ziekenhuis streeft naar verbetering, kwaliteit en veiligheid. Het ziekenhuis heeft 36 verpleegbedden. Daarnaast zijn er nog 6 bedden beschikbaar voor Special care. Het ziekenhuis werkt nauw samen met het ziekenhuis in Colombia. Dus als jij gaat werken in Bonaire als verpleegkundige kan het zeker zijn dat jij via het Air amulance team in contact komt met je collega’s in Colombia.

 

Verpleegkundige Bonaire

Werken als verpleegkundige in Bonaire is een mooie uitdaging en een kans om jezelf te ontwikkelen. Het is misschien spannend, maar als je denkt aan het prachtige eiland waar je naar toe gaat dan is het stiekem ook wel een beetje een droom. Als je niet aan het werk bent, dan heb je alle tijd om van de zon, het stand en de lokale bevolking te genieten. Werken op Bonaire in de zorg is zeker een dankbare taak en de locals zullen dat zeker waarderen.

 

Vacatures Bonaire

Wij van Healthz bieden niet alleen vacatures aan, maar helpen je ook met de organisatie van je reis naar het land toe. Als jij gaat werken op Bonaire dan kom je er zeker niet alleen voor te staan. Wij helpen je aan een vacature in Bonaire en zullen je helpen met het retourticket en het zoeken naar huisvesting. Daarnaast is er ten alle tijd een emigratie coach aanwezig op het eiland die jou kan helpen met alle vragen die je hebt met betrekking tot het verhuizen. Je bent nooit alleen. Er zijn meerdere mensen die gaan werken op Bonaire, daarom organiseren wij een keer per kwartaal een kennismakingsborrel. Werken in Bonaire is een ervaring die je nooit meer zal vergeten. Ben je nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op of neem eens een kijkje tussen de vacatures.