Werken tijdens de feestdagen is leuk, en wel om deze 5 redenen!

Kantoor Healthz

Werken tijdens de feestdagen is leuk, en wel om deze 5 redenen!

De feestdagen komen eraan. Maar in de zorg moet er vaak gewoon gewerkt worden. Je bent het immers gewend. Werken met de feestdagen is juist leuk! Waarom? Wij geven je 5 goede redenen!

Je hoeft niet bang te zijn voor die extra kilo’s

December is een maand waar wij behoorlijk wat eten. Vooral met de feestdagen gaat het een en ander wat makkelijker naar binnen dan normaal. Appelflappen, oliebollen, uitgebreide kerstdiners. Voordeel: die extra kilo’s komen er bij jou in ieder geval niet aan! Mits je de lekkernijen op het werk natuurlijk ook overslaat ;-).

De meest bijzondere casussen maak je tijdens de feestdagen mee

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook zeker met de feestdagen! Vuurwerk ongelukken en andere ongelukken komen dan ook regelmatig voor. Je zult verstelt staan van de meest bijzondere casussen tijdens deze dagen.

Je hoeft niet op visite bij je schoonouders

Dat scheelt weer! Je hebt een legitieme reden om dit festijn even over te kunnen slaan. Volgend jaar zien we weer verder.

Iedereen is net even wat relaxter op de afdeling

Ook op de afdeling is het feest. Kleine kantoortjes zijn versierd of zien er gezelliger uit. Iedereen werkt toch iets relaxter dan normaal. Er heerst gewoon een andere sfeer tijdens deze dagen. En mocht er tussen het werken tijd over zijn dan knutsel je gewoon zelf iets kerstigs in elkaar: https://www.pinterest.com.au/pin/7459155617784600/

Je hebt net iets meer tijd voor patiënten en voor je collega’s

Er is meer tijd! En dat is ook wel even fijn. Je kunt misschien wat langer de tijd nemen voor de patiënt en hun familie, maar ook voor je collega’s! En dat is dan ook weer een groot voordeel.

Wil jij ook werken via Healthz in Nederland of op de Caribbean?
Stuur een mail naar info@healthz.eu of bekijk onze vacatures.